Virksomheden er i udvikling, derfor er indholdet igang med at blive opdateret.

Min historie

Fra Hamsterhjul Til Frihed

Har du været igennem en lignende oplevelse, eller trænger til at komme ud af det evige hamsterhjul?

Jeg vil gerne fortælle dig min historie, så du selv kan blive inspireret, til at tage det første skridt mod et liv, hvor du forstår at lytte til din indre stemme, der guider dig til at leve et liv, hvor du står stærkt i dig selv, og tør at gå efter det der løfter dig op til nye højder, med en følelse af ro, balance og frihed så du vil kunne gøre en forskel for mennesker omkring dig.

Når du forstår vigtigheden af at bidrage og være med til at løfte andre mennesker, og holde fokus på din forretning, så vil du opleve hvordan dit eget liv ændrer sig med lynets hast i en positiv retning.

For 13 år siden åbnede jeg min første salon.

Det har været 13 år på godt og ondt. Jeg skulle lære af mine fejl og på det tidspunkt var mit mindset rodet og uden struktur.

Kunder har jeg altid haft mange af og jeg har altid ydet det bedste jeg havde lært. Så det var ikke det, der gjorde at min økonomi ikke var sund.

Men bedst som der var ro på, kom der altid en stor uforudset post, som gjorde at jeg måtte arbejde endnu hårdere for at betale mine regninger.

Som enlig mor til to drenge, blev de lange arbejdsdage og næsten ingen ferie til sidst for meget for min krop, jeg kunne slet ikke mærke, hvad der var godt for mig.

De lange arbejdsdage og mange kunder i stolen uden pauser, gjorde at min sjæl stille og roligt lukkede ned. Jeg mistede gnisten til mit arbejde, jeg mistede gnisten til livet og jeg ville helst gemme mig under dynen om morgenen når vækkeuret ringede.

Jeg blev medicineret to gange om dagen, for at stå op til mit såkaldte LIV.

Hvad jeg ikke vidste på det tidspunkt, var at mine tanker spillede en stor rolle, i hvordan mit liv udspillede sig. Mit mindset satte kursen mod kaos og et liv i mangel.

Den første store ændring kom, da jeg i det små begyndte at finde ud af, hvor stor styring mine tanker havde over mit liv.

Jeg lukkede min butik og gik i tænkeboks, for at finde ud af hvordan jeg kunne lette mit arbejdsliv, samtidig med at kunne hjælpe andre frisører, til en hverdag med ro, balance, frihed og en bedre indtjening….for alle.

Jeg fik lært at sortere andres mening fra og stole på det der føles rigtigt for mig. I mit hjerte vidste jeg godt hvad jeg skulle, det gjorde at der blev sat en ny kurs. En kurs med et klart mål om hvor jeg ville hen.

Mange sagde til mig : Det kan du ikke ! Det må du ikke!
Det har andre prøvet før dig, det er aldrig blevet en succes!

Jeg var så stålfast at intet kunne slå mig ud af kurs i at udleve min drøm og med en vilje der ikke på noget tidspunkt gav efter, tog jeg et skridt af gangen mod min drøm.

De mentale værktøjer jeg er blevet bekendt med,
gør at jeg hele tiden kan flytte mig mod noget der er bedre.

Hön - Hair & Body blev mit nye hjertebarn.

Jeg begyndte samtidig at studere personlig udvikling, fordi det fascinerende mig hvordan mine tanker, følelser og handlinger spiller så stor en rolle i mine resultater.
Kunne du tænke dig noget der er bedre, noget der er dig mere værdigt?

VORES skønne fag har fortjent bedre, DU har fortjent bedre !!

Kunne du tænke dig at vende skuden, som jeg har gjort. Sejle i den retning du har lyst til, i stedet for at lade dig kaste rundt i bølgerne, uden at vide hvor endedestinationen er ?

Jeg besluttede mig for at lære, hvordan jeg kunne få kontrol over mine tanker, følelser og
handlinger, og skabe lige præcis det liv jeg ønskede. Det hele er tilgængeligt for os alle, vi har alle de samme muligheder og ressourcer til rådighed. Det kræver du vil mere, at du hver dag tager action i at komme tættere på dit mål.

For mig har det været en fantastisk rejse. En rejse hvor jeg hele tiden kommer ud af min Komfort Zone. For ser du, hvis du hele tiden bliver, der hvor der er godt og trygt, så kommer du til at sidde fast, du flytter dig ingen vegne.

Men finder du modet og gør nye ting, du ikke har prøvet før, så venter der dig en opgradering af
dit liv.

Jeg har deltaget i mange programmer, der har gjort at jeg er hvor jeg er i dag. Det hidtil bedste og mest kraftfulde program jeg har deltaget i er et 10 ugers program, udviklet af Anders Hansen.
Anders bor i Miami og arbejder sammen med en af verdens bedste, indenfor personlig udvikling Bob Proctor.

Du har lige nu en eksklusiv mulighed for at deltage i Anders Hansens MASTER CLASS.
Programmet har en varighed af 10 uger. Jeg er selv på min rejse blevet certificeret coach.

Jeg er så fascineret af det her materiale, fordi det giver dig en forståelse af hvem du er helt ind til kernen. Det giver dig en forståelse af hvor vigtigt det er, at have kontrol over dine tanker, følelser og handlinger og hvordan du overskriver gamle mønstre, der ikke længere er hensigtsmæssige for dig. Det er med til at forme det liv du lever.

Du bliver immun overfor andres mening, det gør, at du hele tiden kan flytte dig i en retning der er til dit bedste.

Her er lidt af det programmet har bidraget med i mit liv.

  • Et sundere miljø i salonen, som kunderne har bemærket.
  • Større tilgang af kunder, fordi energien er blevet opgraderet.
  • Følelsen af en professionel hverdag, og følelsen af at jeg virkelig gør en forskel.
  • Jeg værdsætter mig selv mere og sætter en pris som matcher mig.
  • Mit helbred er blevet forbedret (Jeg har været medicineret 2 gange dagligt, men er kommet ud af min medicin, jeg har ikke manglet det en eneste dag. Min venstre skulder som i lang tid gav problemer, er nu god som ny)
  • Mere frihed, ro og balance.
  • Når året er omme giver det helt klart en forbedring økonomisk
Hanne Gjelstrup

© 2022 Hannegjelstrup.com
All rights reserved.